AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuldaki arkadaşlarını görmek

Kahve falında okuldaki arkadaşlarını görmek

Kahve falında okuldaki arkadaşlarını görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında okuldaki arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Yeni atılımlar sizi oldukça zor durumlara sokabilir.

Kahve falında erkek okul arkadaşını görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak türlü musibetlere uğrayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulda arkadaşını görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul arkadaşıyla konuşmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul arkadaşına sarılmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında eski okul arkadaşı görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, koyu sohbetler edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski okul arkadaşlarını görmek işinde profesyonel kimse olacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında eski okul arkadaşları görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir