AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda nöbetçi olmak

Kahve falında okulda nöbetçi olmak

Kahve falında okulda nöbetçi olmak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda nöbetçi olmak gördüyseniz:

  • Kurulan bir komplo varsa, giderek güçleniyor olabilir.

Kahve falında okulda nöbetçi olmak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, işlerinin çok açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okulda nöbetçi olduğunu görmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okulda nöbet tutmak onu uyaracağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında nöbetçi görmek dualarına karşılık alacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında asker nöbeti görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında asker olup nöbet tutmak iş öğreneceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına delalet eder.

Kahve falında sara nöbeti geçiren görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, refah düzeyinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında nöbet geçirmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir