AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda nöbetçi olduğunu görmek

Kahve falında okulda nöbetçi olduğunu görmek

Kahve falında okulda nöbetçi olduğunu görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet eder.

Kahve falında okulda nöbetçi olduğunu gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Kahve falında okulda nöbetçi olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında okulda nöbet tutmak farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında okulda nöbetçi olmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında nöbete gitmek onları koruyup kollayacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nöbet tuttuğunu görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, aldığı borçların katbekat artacağına rivayet eder.

Kahve falında nöbetçi görmek sorunların kalmayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nöbetçi olduğunu görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Kahve falında hastanede nöbetçi olmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir