AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede nöbetçi olmak

Kahve falında hastanede nöbetçi olmak

Kahve falında hastanede nöbetçi olmak yüklü bir miktar borç verileceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, huzur ve saadet bulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, elinin darlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede nöbetçi olmak gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Kahve falında hastanede nöbetçi olmak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede nöbet tutmak hem çok mutlu olacağına, varolan borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında asker nöbet tutmak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında askerde nöbet tutmak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nöbetçi olduğunu görmek çok güzel adımlar atılacağına, maddi açıdan ferahlamaya yorulur.

Kahve falında asker olmak nöbet tutmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker olup nöbet tutmak eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında asker nöbeti görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir