AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç kabuğu görmek

Kahve falında ağaç kabuğu görmek

Kahve falında ağaç kabuğu görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, kazancının da azalacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç kabuğu gördüyseniz:

  • Her şeyin bir zamanı var.

Kahve falında ağaç kabuğu görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalettir.

Kahve falında ağaç kabuğu yemek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç kabuğu toplamak hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yumurta kabuğu görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kabuksuz ceviz yemek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kabuklu ceviz yemek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuk görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Kahve falında badem kabuğu görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir