AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda karne almak

Kahve falında okulda karne almak

Kahve falında okulda karne almak işinin gücünün de hep rast gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda karne almak gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri alın.

Kahve falında okulda karne almak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında okul karnesi almak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında okul karne görmek o masumların bedduasını alacağına, başarılarını ispat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okuldan karne almak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında okul karnesi görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında karne aldığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına yorulur.

Kahve falında karneyi iyi görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun karnesini görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir