AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda ceza almak

Kahve falında okulda ceza almak

Kahve falında okulda ceza almak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, zor durumlara düşüleceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına inanılır.

Kahve falında okulda ceza almak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Kahve falında okulda ceza almak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ceza ödemek işlerinden de geri kalacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceza yemek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında trafik cezası görmek hasta ve zor geçireceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet eder.

Kahve falında ceza makbuzu görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm cezasına çarptırılmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret eder.

Kahve falında trafik cezası yemek içindeki sıkıntıların gideceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalettir.

Kahve falında para cezası almak ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir