AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul yapmak

Kahve falında okul yapmak

Kahve falında okul yapmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, anlaşmalardan cayılacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Kahve falında okul yapmak gördüyseniz:

  • Birtakım detayları araştırıp yarım kalan işlerinizi bitirin.

Kahve falında okul yapmak her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kalbini kıracağına yorulur.

Kahve falında okulda banyo yapmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okulda gösteri yapmak kısmetin ve başarının engelleneceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına inanılır.

Kahve falında okulda sınav yapmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda ders yapmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda kutlama yapmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okulda öğretmenlik yapmak bir uzmana başvurulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Kahve falında okulda temizlik yapmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir