AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda sınav yapmak

Kahve falında okulda sınav yapmak

Kahve falında okulda sınav yapmak çok büyük işlere adın yazdıracağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ticaretin büyüyeceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulda sınav yapmak gördüyseniz:

  • Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz.

Kahve falında okulda sınav yapmak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında okulda sınav olmak kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda sınava girmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında okulda sınav olduğunu görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet eder.

Kahve falında okulda sınava girdiğini görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini okulda sınavda görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul sınavına girmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sınav yapmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir