AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenler görmek

Kahve falında öğretmenler görmek

Kahve falında öğretmenler görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, istediği başarıyı göstereceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında öğretmenler gördüyseniz:

  • Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Kahve falında kimya öğretmenini görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmenden çiçek almak insanların alım gücünün azalacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet eder.

Kahve falında öğretmenin kızdığını görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen öğretmenini görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenlerini görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, şansının da döneceğine işarettir.

Kahve falında öğretmeninin kızdığını görmek başarı kazanılacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında edebiyat öğretmenini görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalettir.

Kahve falında öğretmenin çocuğunu görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir