AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen öğretmenini görmek

Kahve falında ölen öğretmenini görmek

Kahve falında ölen öğretmenini görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, eşit davranılacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen öğretmenini gördüyseniz:

  • Yerine getirmeniz gereken işlerde, size yardımcı olması gereken kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında öğretmenden çiçek almak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında üniversite öğretmeni görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın öğretmen görmek rahat bir hayata adım atacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski öğretmenimi görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerinin ters gideceğine delalet eder.

Kahve falında babayı öğretmen olarak görmek sorunlarını bitireceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını öğretmen olarak görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenin öldüğünü görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmenin kızdığını görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir