AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenden çiçek almak

Kahve falında öğretmenden çiçek almak

Kahve falında öğretmenden çiçek almak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, makamının ve ününün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öğretmenden çiçek almak gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Kahve falında öğretmene çiçek vermek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında öğretmenden çiçek almak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında öğretmenle tartıştığını görmek gelişiminin hız kazanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği öğretmeni görmek ağız tadının bozulmayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sevdiğin öğretmenini görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müzik öğretmenini görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversitede öğretmen olduğunu görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında dershane öğretmenini görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir