AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmeninini görmek

Kahve falında öğretmeninini görmek

Kahve falında öğretmeninini görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, emellere ulaşılacağına, günahtan temizlenmeye, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işarettir.

Kahve falında öğretmeninini gördüyseniz:

  • Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor.

Kahve falında sevdiğin bir öğretmeni görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında lise öğretmenini görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmenin kızdığını görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmen arkadaşını görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenin elini öpmek işlerinden feragat edeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında öğretmeni hamile görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski ilkokul öğretmenini görmek idealist kimse olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmenler odasını görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir