AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmen arkadaşını görmek

Kahve falında öğretmen arkadaşını görmek

Kahve falında öğretmen arkadaşını görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, huzur ve şifa bulacağına, yönetici olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında öğretmen arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında arkadaş ve öğretmen görmek çok büyük paralar kazanacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine inanılır.

Kahve falında öğretmenini ve arkadaşlarını görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sınıf arkadaşlarını ve öğretmenini görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşımın öğretmen olduğunu görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını öğretmen görmek dirliğin bozulabileceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını ve öğretmenini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını öğretmen olarak görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının öğretmen olduğunu görmek arzuların gerçekleşeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir