Kahve falında öğretmeni olmak

Kahve falında öğretmeni olmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine rivayet eder.

Kahve falında öğretmeni olmak gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Kahve falında öğretmenin kızmasını görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını öğretmen görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, zor günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında öğretmenlerle konuşmak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmenden hediye almak şifaya ve çarelere kavuşacağına, yardımının olacağına delalettir.

Kahve falında öğretmene hediye almak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalet eder.

Kahve falında öğretmene hediye vermek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında öğretmenin öldüğünü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, mahsullerin fazlalaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öğretmen eli öpmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir