AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmen tarafından öpülmek

Kahve falında öğretmen tarafından öpülmek

Kahve falında öğretmen tarafından öpülmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, gelirinin daimi olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında öğretmen tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Kahve falında öğretmen tarafından öpülmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında öğretmen tarafından azarlanmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği öğretmeni görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında öğretmenden kitap almak duygularının karşılıklı olacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda öğretmenini görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, az maliyetle ticarete atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmene çiçek vermek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin öğretmen olduğunu görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenin el öpmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir