AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun pisliğini görmek

Kahve falında oğlunun pisliğini görmek

Kahve falında oğlunun pisliğini görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun pisliğini gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atılması gerekiyor.

Kahve falında oğlunun pisliğini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çirkin sözler işitileceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde köpek pisliği görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan pisliği yıkamak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin pisliğini görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğ görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet pisliği görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inşaat pisliği görmek ün ve itibar sahibi olacağına, işinden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir