AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun ölümünü görmek

Kahve falında oğlunun ölümünü görmek

Kahve falında oğlunun ölümünü görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, fakirlik yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun ölümünü gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Kahve falında oğlunu ölümden kurtarmak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında oğlunun ölümünü görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun ölüm haberini almak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun ölüm görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm cezası almak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm sırasının geldiğini görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının ölüm haberini almak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında babasının ölümünü görmek mutluluğu yakalayacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir