AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun ölüm haberini almak

Kahve falında oğlunun ölüm haberini almak

Kahve falında oğlunun ölüm haberini almak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli kişilerle aldığınız kararları detaylandırıyor olabilirsinİZ.

Kahve falında oğlunun ölüm haberini almak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında ölümü haber vermek muradın yerine geleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin ölüm haberini almak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tanıdığının ölüm haberini almak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüm haberi alıp ağlamak günlerini bunun için harcayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kocanın ölüm haberini almak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi ölüm haberini vermek maddi kriz yaşanacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında komşunun ölüm haberini almak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir