AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun nikahlandığını görmek

Kahve falında oğlunun nikahlandığını görmek

Kahve falında oğlunun nikahlandığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun nikahlandığını gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında oğlunun nikahını görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun nikahlandığını görmek üzüleceğine, yıpranacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nikahına geç kalmak çok zor duruma düşüleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin nikahını görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında nikah düğün görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papazın nikah kıydığını görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah davetiyesi görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında nikahta bulunmak ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir