AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun namaz kıldığını görmek

Kahve falında oğlunun namaz kıldığını görmek

Kahve falında oğlunun namaz kıldığını görmek gelirinin daimi olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, vaaz ve nasihate, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Kahve falında oğlunun namaz kıldığını görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ezan okunurken namaz kılmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, can sıkıntısının geçeceğine yorulur.

Kahve falında ezan okuyup namaz kılmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu namaz kılarken görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında mezarın üzerinde namaz kılmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, onlarla gönül birliği edeceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında misafirlikte namaz kılmak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur altında namaz kılmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir