AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üzerinde namaz kılmak

Kahve falında mezarın üzerinde namaz kılmak

Kahve falında mezarın üzerinde namaz kılmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işarettir.

Kahve falında mezarın üzerinde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında mezarlıkta namaz kıldığını görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında evliya mezarında namaz kılmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında mezarda namaz kılmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın içinde namaz kılmak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın yanında namaz kılmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta cenaze namazı kılmak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında mezar üzerinde namaz kılmak tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında mezar içinde namaz kılmak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir