Kahve falında oğluna nişan yapmak

Kahve falında oğluna nişan yapmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, onlarla arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında oğluna nişan yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda, hızla söz verme veya bazı olayların altından kalkabileceğiniz konusunda anlaşma eğiliminiz olsa da, bir süre sonra sözlerinizin arkasında duramayacağınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında oğluna nişan yapmak icat yapacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu nişanlanırken görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun nişanını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun nişanlandığını görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğluna nişan takmak kem gözlerden ve nazardan korunacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişan töreni yapmak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında nişan yapmak kırgınlıkların biteceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızına nişan yapmak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir