AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu bulmak

Kahve falında oğlunu bulmak

Kahve falında oğlunu bulmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, güzelliklerle dolacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, muradına ereceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu bulmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında oğlunu kaybedip bulmak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu bulmak sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün oğlunu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu denizde görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ezan okunurken dua etmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun tıraş olduğunu görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu emzirmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında okuma secdesi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir