AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluna banyo yaptırmak

Kahve falında oğluna banyo yaptırmak

Kahve falında oğluna banyo yaptırmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğluna banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Ani teklifler, olanaklar veya davetler karşısından ne cevap vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun banyo yaptığını görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında oğluna banyo yaptırmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu banyo yaparken görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunu banyo yaptırmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir evde banyo yapmak hayırlı yollar keşfedeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin evinde banyo yapmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, herkesin şaşırtılacağına yorulur.

Kahve falında kalabalıkta banyo yapmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda abdest bozmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir