AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evde banyo yapmak

Kahve falında bir evde banyo yapmak

Kahve falında bir evde banyo yapmak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, içinin ferahlayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bir evde banyo yapmak gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında başka bir evde banyo yapmak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulur.

Kahve falında başka evde banyo yapmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere yorulur.

Kahve falında yabancı bir evde banyo yapmak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı evde banyo yapmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evde banyo yapmak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, kısmetinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir evde banyo yapmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski evde banyo yapmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkekle banyo yapmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir