AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlu olacağını görmek

Kahve falında oğlu olacağını görmek

Kahve falında oğlu olacağını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, her geçen gün sorunların artacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Kahve falında oğlu olacağını gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında okuyamadığını görmek sorunlarının çözüleceğine, daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu evlendirdiğini görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında bekarken oğlu olduğunu görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında patronun oğlunu görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu denizde kaybetmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendi işinin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran görüp okuyamamak uğursuzluklarla karşılaşacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amca oğlunu görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun güldüğünü görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir