AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran görüp okuyamamak

Kahve falında kuran görüp okuyamamak

Kahve falında kuran görüp okuyamamak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kuran görüp okuyamamak gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Kahve falında kuran görüp okuyamamak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine işarettir.

Kahve falında kuran okuyan kişi görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına inanılır.

Kahve falında kuran okunurken ağlamak ailesini utandırmayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim okuyamamak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran kerim okuyan birini görmek markasını duyuracağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir evde kuran okunduğunu görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir