AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun yemek

Kahve falında odun yemek

Kahve falında odun yemek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sabrını zorlayacağına, doğru kararların alınacağına, sorunların kalmayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında odun yemek gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında odun yemek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında odun ateşinde yemek pişirmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafaya odun yemek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odun parçası yemek hayatının başarılarla dolacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına yorulur.

Kahve falında atla odun taşımak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu odun görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına inanılır.

Kahve falında eve odun taşımak hayallerinin yıkılacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında odun istemek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir