AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun yakmak

Kahve falında odun yakmak

Kahve falında odun yakmak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, başarı elde edeceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında odun yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Kahve falında odun sobası yakmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında odun yakmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, büyük bir mala sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sobada odun yakmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun ateş yakmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında yakmak için odun toplamak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş yakmak için odun toplamak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında meşe odunu yakmak kucaklaşacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında yaş odun yakmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir