AnaSayfa / Genel / Kahve falında meşe odunu yakmak

Kahve falında meşe odunu yakmak

Kahve falında meşe odunu yakmak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meşe odunu yakmak gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Kahve falında meşe odunu yakmak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında meşe odunu görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meşe odun görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, gülüp eğleneceğine delalettir.

Kahve falında meşe odunu toplamak işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, güzel günlerin kapıda olacağına işarettir.

Kahve falında meşe palamudu toplamak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Kahve falında meşe palamut görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına işaret eder.

Kahve falında meşe ağacı görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, her şeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında meşe palamudu görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir