AnaSayfa / Genel / Kahve falında odasında mezar görmek

Kahve falında odasında mezar görmek

Kahve falında odasında mezar görmek hatalarını düzelteceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odasında mezar gördüyseniz:

  • Bazı projelerin tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yatak odasında mezar görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odasında mezar görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oda içinde mezar görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odada mezar görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında odanın içinde mezar görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında odadan odaya taşınmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında oda yerleştirmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli odalar görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir