AnaSayfa / Genel / Kahve falında odanın içinde mezar görmek

Kahve falında odanın içinde mezar görmek

Kahve falında odanın içinde mezar görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında odanın içinde mezar gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayalkırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Kahve falında oda içinde mezar görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Kahve falında odanın içinde mezar görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odasında mezar görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında odada mezar görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, dertlerin sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak odasında mezar görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulur.

Kahve falında odanın içinde kelebek görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında oda içinde tuvalet görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, donanımlı kılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odanın içinde duman görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir