AnaSayfa / Genel / Kahve falında odada mezar görmek

Kahve falında odada mezar görmek

Kahve falında odada mezar görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, iş öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında odada mezar gördüyseniz:

  • Farklı durumlarla karşılaşabilir, durumlardan farklı sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Kahve falında odanın içinde mezar görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında odada mezar görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında oda içinde mezar görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, ortak edineceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak odasında mezar görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odasında mezar görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, tatsızlıklar çıkacağına inanılır.

Kahve falında çok odalı büyük ev görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ev içinde odalar görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında oda dolusu ekmek görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, rahat bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir