AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri odasının değiştiğini görmek

Kahve falında işyeri odasının değiştiğini görmek

Kahve falında işyeri odasının değiştiğini görmek rakiplerinin üzüleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, büyük bir adım atılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyeri odasının değiştiğini gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında işyeri odasının değiştiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerinde oda değiştirmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına inanılır.

Kahve falında odayı değiştirmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet eder.

Kahve falında odanın değiştiğini görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odanın yerini değiştirmek hayırlı bir işe adım atılacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odaları değiştirmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında oda değiştirmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet eder.

Kahve falında yatak odasını değiştirmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir