AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir oda dolusu çiçek görmek

Kahve falında bir oda dolusu çiçek görmek

Kahve falında bir oda dolusu çiçek görmek istediği oranda da eğleneceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir oda dolusu çiçek gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Kahve falında bir oda dolusu çiçek görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında oda dolusu çiçek görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu ekmek görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir oda dolusu kedi görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında oda dolusu kedi görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu güvercin görmek azalacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında oda dolusu ayakkabı görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, tüm keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu sinek görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir