AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir oda dolusu kıyafet görmek

Kahve falında bir oda dolusu kıyafet görmek

Kahve falında bir oda dolusu kıyafet görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir oda dolusu kıyafet gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında oda dolusu kıyafet görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir oda dolusu kıyafet görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına yorulur.

Kahve falında bir oda dolusu fare görmek geniş geniş yaşayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında oda dolusu yılan görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir oda dolusu karpuz görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu ekmek görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında oda dolusu buğday görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında oda dolusu sinek görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bahtının da çok parlak olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir