AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda dolusu ayakkabı görmek

Kahve falında oda dolusu ayakkabı görmek

Kahve falında oda dolusu ayakkabı görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, güç ve kudret kazanacağına, ihanete uğrayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu ayakkabı gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yanıltan kişiler olabilir veya siz karşınızdakileri yanıltabilirsiniz.

Kahve falında oda dolusu ayakkabı görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında bir oda dolusu ayakkabı görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında oda dolusu balık görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Kahve falında bir oda dolusu güvercin görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında oda dolusu süt görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu kum görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine delalettir.

Kahve falında oda dolusu erzak görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu yılan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir