Kahve falında at sevmek

Kahve falında at sevmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at sevmek gördüyseniz:

  • Size veya yaptıklarınıza hayran olan kişilerin kapısını çalmanız durumunda sizi tamamlayabilirler veya takdir edebilirler.

Kahve falında kahverengi at sevmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz at sevdiğini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında at sevdiğini görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah at sevmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at sevmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini atın üstünde görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru at sevmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini at üzerinde görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir