AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlıyla barışmak

Kahve falında nişanlıyla barışmak

Kahve falında nişanlıyla barışmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında nişanlıyla barışmak gördüyseniz:

  • Olaylara yaklaşımınızın elinizden geldiğince zarif olmasında fayda var.

Kahve falında ayrıldığı nişanlısıyla barışmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına inanılır.

Kahve falında nişanlısıyla barışmak paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında eski nişanlıyla barışmak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yönetici olacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlıyla barışmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığın nişanlıyla barışmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşınızla barışmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında küs insanla barışmak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında küsüp barışmak kendisini yıpratacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir