AnaSayfa / Genel / Kahve falında küsüp barışmak

Kahve falında küsüp barışmak

Kahve falında küsüp barışmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, zorlukların son bulacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında küsüp barışmak gördüyseniz:

  • Bir çok yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında küsüp barışmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında küsüratlı sayı görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında iki küsün barıştığını görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, hoşgörülü biri olunacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin barışmak istediğini görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında eski nişanlıyla barışmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, üzüleceğine, pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yeniden barışmak prestij kazanılacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle barışmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe alamet eder.

Kahve falında küs biriyle barışmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir