AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski nişanlıyla barışmak

Kahve falında eski nişanlıyla barışmak

Kahve falında eski nişanlıyla barışmak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski nişanlıyla barışmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Kahve falında eski nişanlıyla barışmak hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlısıyla barışmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ayrıldığın nişanlıyla barışmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanlıyla barışmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı nişanlısıyla barışmak işyerini kapatacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işarettir.

Kahve falında eski kocayla barışmak beklenmedik kapıların açılmasına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski erkek arkadaşınızla barışmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski erkek arkadaşınla barışmak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir