AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısının ağladığını görmek

Kahve falında nişanlısının ağladığını görmek

Kahve falında nişanlısının ağladığını görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında nişanlısının ağladığını gördüyseniz:

  • Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek.

Kahve falında nişanlanmak ve ağlamak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanda ağlamak kendisini ona adayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlısının ağladığını görmek maddi durumun düzeleceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında nişanlısını evli görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin nişan yüzüğünü görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlıyken hamile olduğunu görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının nişanlandığını duymak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sözlenmek nişanlanmak yaraların merheminin bulunulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir