AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısını gelinlikle görmek

Kahve falında nişanlısını gelinlikle görmek

Kahve falında nişanlısını gelinlikle görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, gelirinin daimi olacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işarettir.

Kahve falında nişanlısını gelinlikle gördüyseniz:

  • Konuyla ilgili kişiler olan biteni gördükçe, olaylarla daha fazla ilgilenmeye başlayabilirler.

Kahve falında gelinlik nişanlık giymek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve nişanlanmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giyip nişanlanmak bol hayır duası alınacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlını gelinlikle görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlısını gelinlikle görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalettir.

Kahve falında nişanda gelinlik giymek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle nişanlanmak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir