AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik nişanlık giymek

Kahve falında gelinlik nişanlık giymek

Kahve falında gelinlik nişanlık giymek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, işten yana şansının açık olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kendisine şifa olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Belli sorulara pratik cevaplar verebilirsiniz.

Kahve falında nişanda gelinlik giymek problemleri teker teker çözeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik nişanlık giymek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve nişanlanmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek saadete ereceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle nişanlanmak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanlık ve gelinlik görmek düşmanlarının güçleneceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip nişanlanmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlını gelinlikle görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir