AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısını aldattığını görmek

Kahve falında nişanlısını aldattığını görmek

Kahve falında nişanlısını aldattığını görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlısını aldattığını gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Kahve falında nişanlı tarafından aldatılmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sevgi göreceğine işarettir.

Kahve falında nişanlısını aldattığını görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, rızkının çeşitleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlısının aldattığını görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlının aldattığını görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlının aldatıldığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlısı tarafından aldatılmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya tabir olunur.

Kahve falında nişanlını aldattığını görmek yeni bir işe girileceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında nişan aldığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, çok sayıda borca gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir