AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısı tarafından aldatılmak

Kahve falında nişanlısı tarafından aldatılmak

Kahve falında nişanlısı tarafından aldatılmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, iyi hissedeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, bir organizasyona katılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlısı tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara yapabileceği katkıları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında nişanlısı tarafından aldatılmak insanlardan uzaklaşacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlı tarafından aldatılmak ayrılık yaşanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına işaret eder.

Kahve falında başkası tarafından nişanlandığını görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlının aldatıldığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlını aldattığını görmek düşmanlıkların biteceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlının aldattığını görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlısının aldattığını görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlısını aldattığını görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir