AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan aldığını görmek

Kahve falında nişan aldığını görmek

Kahve falında nişan aldığını görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, insanlara olan güvenin artacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan aldığını gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha iyi dinlemenizde fayda var.

Kahve falında nişanlını aldattığını görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında nişanlısının aldattığını görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlısı tarafından aldatılmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlının aldatıldığını görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan aldığını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında nişanlı tarafından aldatılmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında nişanlısını aldattığını görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, manevi olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlının aldattığını görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir