AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin nişanlısından ayrıldığını görmek

Kahve falında birinin nişanlısından ayrıldığını görmek

Kahve falında birinin nişanlısından ayrıldığını görmek ikinci bir şans vereceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin nişanlısından ayrıldığını gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında ayrıldığın nişanlıyla barışmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında nişanlıdan ayrılmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, durumun değişmesine alamet eder.

Kahve falında birinin nişanlısından ayrıldığını görmek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında nişanlı birinin ayrıldığını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı nişanlıyı görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlınla ayrılmak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ayrıldığı nişanlısıyla barışmak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlanmak ve ayrılmak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir