AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrılan nişanlıyı görmek

Kahve falında ayrılan nişanlıyı görmek

Kahve falında ayrılan nişanlıyı görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayrılan nişanlıyı gördüyseniz:

  • Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında ayrılan nişanlıyı görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında ayrılmış nişanlısını görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında nişanlıdan ayrılık görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet eder.

Kahve falında ayrı yataklarda yatmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına inanılır.

Kahve falında eşinden ayrılmayı görmek önünün açık olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrılan sevgililer görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden ayrılık görmek çeşitleneceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ayrılık görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir